Presentació d’OpenFPnet

L’INSTITUT JOAN COROMINES DE BENICARLÓ HA ESTAT SELECCIONAT PEL MINISTERI D’EDUCACIÓ PER A POSAR EN MARXA EL PROJECTE D’INNOVACIÓ OPENFPNET AMB UN AJUT DEL FONS SOCIAL EUROPEUEs crearà una xarxa inalàmbrica que connectarà sis centres d’educació secundària del nord de Castelló i de les Terres de l’Ebre. guifi.net permetrà la lliure connexió de particulars, institucions i empreses.
Si vols saber els avantatges de guifi.net, vols formar part activa configurant la teua pròpia antena o formar-te com instal·lador, vine el proper divendres 16 al saló d’actes del Joan Coromines de Benicarló a les sis i mitja pel públic en general i a les vuit per empreses i professionals del sector.
Et quedaràs fora de la xarxa oberta més gran del món? Tu tries!
Dades de contacte:
Jose Manuel Lluch – Cap d’Estudis
Merxe Julve – Cap Departament Pràctiques Formatives
IES Joan Coromines de Benicarló
Tel. 964472355
guifibenicarlo@gmail.com
..
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.